Acer dator

Acer dator. Acer, som grundades år 1976, är en taiwanesisk datortillverkare. Idag räknas Acer som en världens ledande tillverkare av persondatorer. Acer har omkring 5 600 anställda på olika platser runt om i världen. Produkter från Acer sälj i mer än 100 länder. Acer är ett märke som verkligen står för kvalitet.

Företaget gör datorer som är anpassade till företag såväl som privatpersoner. Acer kan erbjuda en rad olika modeller och det bör således inte vara något problem att hitta en dator som passar just dig och dina behov. Företagets notebooks delas in i serierna TravelMate, TabletPC, Aspire, Extensa och Ferrari. Vidare kan Acer också erbjuda desktops, personal digital assistants, navigations system, servrar, projektorer, monitorer, digitalkameror och LCD-TV. Det finns en rad olika återförsäljare av produkter från Acer.

Acers TravelMate är en bärbar dator som passar utmärkt för små och medelstora företag, såväl som egenföretagare. Denna dator har vunnit flera olika utmärkelser. Om du är hemanvändare så kan det vara en god idé att investera i en Acer Aspire. Denna produktfamilj kännetecknas av en hög prestanda och en användarvänlighet. Acer Ferrari erbjuder en stor flexibilitet i användningen.

Ta dig således alltid tid till att jämföra pris. Bra sajter för prisjämförelse är Price Runner och Kelkoo. Några av de centrala återförsäljarna av produkter från Acer i Sverige är Dustin, NetOnNet, OnOff, inWarehouse, Elgiganten och Siba. I regel är det billigast att köpa sin Acer dator direkt över Internet. Var dock noga med att kontrollera fraktkostnader och leveranstid. I samband med att du köper en dator från Acer så ska du också undersöka ifall du behöver skaffa någon ytterligare försäkring.

Om du väljer att köpa din produkt från Acer via någon utländsk återförsäljare så ska du vara extra noga med att kontrollera så att företaget är seriöst. Uppstår det några frågetecken i samband med att du ska köpa en Acer dator så ska du inte tveka att höra av dig direkt till den aktuella återförsäljaren. På så vis minskar risken för tråkigheter längre fram.

Det finns också en stor andrahandsmarknad på produkter från Acer. Du kan exempelvis hitta en Acer dator på sajter som Tradera, Blocket och Eniro Köp & Sälj. Priset på Acer datorer, såväl som alla andra datorer, sjunker mycket snabbt. Du kan hitta en Acer dator, med hög prestanda, som bara en något år gammal till ett mycket fördelaktigt pris.

Acer har en kundsupport som du når på telefonnummer 020-25 25 00. Kundsupporten är öppen på vardagar mellan 09.00 och 17.00. På Acers svenska hemsida kan du se statusen för din reparation. När det gäller försäljning av reservdelar till Acer produkter så hanteras det av Zandgroup AB. Du når Zandgroup AB på telefonnummer 013-31 60 34. Skulle du av någon anledning bli missnöjd med din Acer produkt så ska du i flrsta hand alltid ta kontakt med återförsäljaren.

Om ni inte lyckas lösa problemet så kan du höra av dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), som arbetar med att ge råd i tvister mellan konsumenter och företag. Du når ARN på telefonnummer 08-555 017 00. För konsumenträttsliga frågor så kan du höra av dig till Konsumentverket. Du når Konsumentverket på telefonnummer 0771-42 33 00.